Близък на Гълъбин Боевски: Никой не знае къде е, сякаш се изпари

понеделник, 8 октомври 2018 г. | Прочетена: 211622
Автор:
Гълъбин Боевски
Гълъбин Боевски
Принт Свали PDF
- Аа +

Той се надява Боевски да се укрива умишлено и да не му се е случило нищо лошо


Световният и олимпийски шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски изчезна безследно.Близък приятел на щангиста, с когото са прекарали заедно няколко години по време на пика на кариерите си в силовия спорт, твърди пред "Уикенд", че от началото на годината неговия авер го няма никъде и никой не знае къде е.

 

Според информатора зад мистериозното изчезване вероятно стои аферата с деветте килограма кокаин през 2011 година. След като бе задържан на летище в Сао Пауло със забранените опиати и осъден на 9 години и 4 месеца затвор за наркотрафик. След по-малко от 2 години щангистът бе освободен и върнат в България.

 

Причината за абсурда бе липсата на двустранен договор за правна помощ между двете страни. Това означава, че присъда, произнесена в една от двете страни не се зачита в другата.

 

„Вероятно зад необяснимото стопяване на Гълъбин стои кокаиновата афера и внезапното му освобождаване, което може да означава, че е помогнал с нещо на разследващите. Няма друго обяснение за внезапната проява на снизходителност у властите в Бразилия. Това пък означава, че си е създал могъщи врагове“, разсъждава приятелят му.

 

Той се надява Боевски да се укрива умишлено и да не му се е случило нищо лошо. Близките на спортиста също отричат да са го виждали скоро.

 

ТОП за деня


Warning: An Error Occurred while reading in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164