Бивш шеф на "червените": Боби Михайлов мълча 10 години, докато разграбваха ЦСКА

понеделник, 12 февруари 2018 г. | Прочетена: 461699
Автор:
Борислав Михайлов
Борислав Михайлов
Принт Свали PDF
- Аа +

"Ако не беше се появил Гриша Ганчев днес щяхме да гледаме архиви"


Бившият административен директор на ЦСКА Николай Дончев гостува в „Спорно за спорта“ по БиАйТи със свой анализ за предстоящия изборен конгрес на БФС и ситуацията в ЦСКА

„Нека да уточним каква е тежестта на това събитие, което предстои да се случи през февруари и това не е футболна тема, това е обществено-политическа тема. С това управление на българския футбол нещата ще стават по-трагични и голямата драма е, че не виждаме светлина в тунела. Пълни стадиони- чиста игра, това са ценностите, които за голямо съжаление в момента ги няма.

Тези хора във футболния живот на страната - деятели,легенди – се държат като в една етажна собственост - всичко да е чисто и с нова дограма, но никой не иска да стане домоуправител и да свърши тази работа. Те се спотайват. Нещата в момента са на кантар. Както и да изглежда, че Михайлов ще спечели както играе танца с щракане на пръсти, може да се окаже нещо по-различно.

Не можем да кажем, че единствено „Лудогорец“ с неговия собственик е най-голямата злина за българския футбол, а това че няма никаква надежда от никъде някой да излезе срещу Домусчиев, Венци Стефанов и който и да е, който защитава статуквото, и да каже „Хора, не можем да продължим по този начин, стадионите опустяват. Само ЦСКА има изключителен подем в момента- той подем дойде пак от нас – от феновете

Аз очаквам да има изненада на конгреса, пожелавам си я като фен, пожелавам на Любо Пенев от все сърце да спечели. Това е драма, която,ако продължи, ще стане по- страшна.

Ако разсъждаваме като нормални хора мълчанието на ЦСКА не е заради някаква сделка, а защото Боби Михайлов е една от от фигурите, които със своето бездействие нанесоха най- големи щети на нашия клуб, нека да не го забравяме. Боби мълча 10 години, когато палячовци и мошеници разграбиха ЦСКА и го доведоха до фалит, ако не беше се появил Гриша Ганчев днес щяхме да гледаме архиви“.
 
®Livesport.bg /