Бивш играч на Левски си спомни за събличането на Петев

събота, 16 март 2019 г. | 9:40 Прочетена: 15082
Автор:
Кевин Бру
Кевин Бру
Принт Свали PDF
- Аа +

Не съжалявам, че играх в Левски. Срещнах много трудности, но те ми бяха за урок


Бившият играч на Левски Кевин Брю говори за престоя си на “Герена”, като не скри възмущението си от някои събития около клуба по време на периода си там.

 

"Не съжалявам, че играх в Левски. Срещнах много трудности, но те ми бяха за урок. Освен това престоят там ми послужи като "паспорт" за Ипсуич. Със сигурност няма да забравя едно нещо - инцидентът с Ивайло Петев. Докато течеше неговата пресконференция, феновете нахлуха и го принудиха да си съблече фланелката. Смятаха, че не е достоен да я носи, понеже бил привърженик на големия съперник ЦСКА. Такива неща са неприемливи", започна Брю, цитиран от “Меридиан мач”.

 

"При едно равенство феновете нахлуха на терена и искаха да ни бият. Някои от тях дори успяха да стигнат до съблекалнята. Такива събития са безпрецедентни. Срещу мен конкретно не е имало атаки, но тези неприятни случки ме накараха да поискам да си тръгна.

 

Отделно сменихме петима треньори за една година. За пръв път ми се случи да работя в такива условия. Накрая не издържах и поисках от ръководството да си тръгна", допълни халфът, който в момента играе за кипърския Аполон (Лимасол).