Бивш играч на ЦСКА подписа договор с Етър

вторник, 15 януари 2019 г. | 18:58 Прочетена: 58200
Автор:
Левски победи Етър с 2:1
Левски победи Етър с 2:1
Принт Свали PDF
- Аа +

Милчо Ангелов каза защо е избрал Велико Търново


Милчо Ангелов подписа днес договор с Етър Велико Търново за година и половина. Роден е на 2 януари 1995 г., висок 184 см, централен нападател. Бивш юношески и младежки национал. Играл е в „Черноморец“, от 2014 до 2016 г. е в „Литекс“ с общо 47 мача и 7 гола за първия и втория отбор. През 206-2017 г. е в ЦСКА, отново във втория и първия отбор, общо 30 мача и 17 гола. От 2018 г. е трансфериран в Славия, за които има 27 мача и 3 гола.

 

„Красимир Балъков ме искаше в Етър, разговаряхме и се разбрахме. Разтрогнах съм „Славия“ по взаимно съгласие още преди Нова година. Имах някои варианти, но избрах да дойда в Етър и се надявам, че съм взел най-правилното решение.

 

С повечето играчи се познаваме, през времето, в което съм тук, се убедих, че има много добри момчета и футболисти и се надявам да помогна с каквото мога. Очаквам най-доброто – да се класираме възможно най-напред в първенството и да постигнем нещо сериозно с Етър. Надявам се да се преборя за титулярно място в атаката, едва ли има футболист, който не иска да е титуляр. Вярно е, че има конкуренция, но тя е навсякъде. Ще се борим до последно и това е“, каза при подписването на договора си Милчо Ангелов.