Бивш английски национал станал жертва на сексуално насилие

неделя, 11 февруари 2018 г. | Прочетена: 464606
Автор:
Киърън Дайър
Киърън Дайър
Принт Свали PDF
- Аа +

Киърън Дайър е бил сексуално насилен от чичо си, който му е правил орална любов


Бившият английски национал Киърън Дайър разкри шокираша случка от детството си. 39-годишният треньор е бил сексуално насилен от чичо си, който му е правил орална любов.

„Като дете много обичах материята на дънките. Обичах да я пипам и често заспивах в скута на майка ми, когато тя бе облечена с тях. Във въпросната петък вечер, чичо ми Кени също носеше дънки и просто бях заспал докато гледаме телевизия. Внезапно се събудих. Събудих се, но ме беше страх да си отворя очите. Кени беше свалил панталоните ми докато спях и ме галеше. Замръзнах! Бях вцепенен! Не знаех какво изобщо да правя. Най-вероятно той разбра, че съм се събудил, защото веднага започна да ме утешава и успокоява“, разказва със сълзи на очи Дайър пред "Daily Mail".

„Помоли ме да го оставя да довърши това, което прави. Той беше в транс. Обеща ми, че ще ми купи много шоколад, а след това смъкна панталоните ми до глезените. Знаех, че прави нещо ужасно грешно, но бях замръзнал. Не можех да мърдам. Не можех да говоря. Не можех да правя каквото и да е било", продължи бившият играч на Ипсуич и Нюкасъл.

"След това той наведе главата си в скута ми и започна да ми прави орална любов. Продължавах да бъда ужасен. Нали знаете онези кошмари, в които дори не може да крещите. Чувствах се точно така. Все пак съумях да го отблъсна и вдигнах панталоните си. „Не казвай на никого“ – прошепна ми той. „Това е нашата тайна“, допълни Дайър.

Малчуганът веднага звъннал на майка си, но зад гръба му стоял чичо му, който показал с пръст да мълчи.

Настоящият треньор в школата на Ипсуич е пазил тайната близо 30 години, защото смятал, че баща му ще убие чичо му ако разбере.

Въпросният чичо Кени умира 12 години след случката.
 
®Livesport.bg /

ТОП за деня


Warning: An Error Occurred while reading in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164