Бербатов на "Уембли" за Тотнъм - Манчестър Юнайтед

четвъртък, 10 януари 2019 г. | Прочетена: 112806
Автор:
Димитър Бербатов
Димитър Бербатов
Принт Свали PDF
- Аа +

Очаквам да видя нещо специално, каза бившият играч на двата отбора


Димитър Бербатов ще бъде в неделя на “Уембли”, за да наблюдава на живо битката между два от бившите му отбора. Ето какво сподели той пред Betfair за срещата между Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

 

"Ще бъда на “Уембли” в неделя. Отивам като обикновен фен и очаквам с нетърпение да видя нещо специално. И двата отбора се намират в силна форма и трябва да продължат с победите, тъй като краят на сезона наближава.

 


На фона на формата съм изненадан, че коефициентите не са изравнени, тъй като според тях “шпорите” са големите фаворити. Предполагам, че тези ставки са точните, ако разгледаме сезона досега като цяло.

 

Тогава Тотнъм логично е фаворит, но на фона на последните пет двубоя е много трудно да се даде предимство на единия от двата отбора. Досега под ръководството на Оле Гунар Солскяер Юнайтед се представи много силно, печелейки всичките си пет двубоя в първенството и ФА Къп.

 

Изведнъж станаха толкова уверени в себе си и впечатлиха с играта си. Ако обърнем внимание само на това, то мачът би бил доста завързан.

 

И двата тима трябва да действат умно - Тотнъм да намери начин да бъде свеж, а Юнайтед да се възползва от евентуалната умора у противника. Ето защо това ще бъде много интересен за гледане сблъсък", каза Митко Бербатов.