Белчев призна: Днес имахме късмет

четвъртък, 14 декември 2017 г. | Прочетена: 574448
Автор:
Стамен Белчев
Стамен Белчев
Принт Свали PDF
- Аа +

"Според мен колективът победи Лудогорец"


Старши-треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не скри радостта си от победата на неговия отбор срещу Лудогорец в мач от 1/4-финалите от Купата на България, но призна, че както "армейците" са победили, така е можело срещата да е с обратен знак.

"Беше един труден мач и мисля, че играха двата най-добри отбора. Мисля, че както победихме, можеше и да загубим. Второто полувреме имаше моменти, в които играхме не толкова добре, но се радвам, че се класирахме напред. Няма как 90 минути да атакуваш сериозно противника и трябваше да покажем търпение.", заяви Белчев.

"Може би напрежението си каза дума в някои моменти. Трябва да показваме по-голяма зрялост в такива случаи. И трите ни смени бяха принудителни – Енрике и Тиаго са с разтежение. Това, че елиминирахем лидера в Първа лига няма значение. Ако подходим с пренебрежение занапред, ще имаме проблеми. Според мен колективът победи Лудогорец. Днес имахме късмет, особено с гредата им."

"Благодаря на феновете, които не само днес, но и през целия сезон бяха до нас. Пожелавам им весели празници!", завърши той.
 
®Livesport.bg /