Бекъм младши се щракна с Гришо

вторник, 14 ноември 2017 г. | Прочетена: 651923
Автор:
Ромео Бекъм, Григор Димитров
Ромео Бекъм, Григор Димитров
Принт Свали PDF
- Аа +

15-годишният тийнейджър гледа турнира в 20-хилядната лондонска зала заедно с баща си.


Звездна подкрепа имаше Григор Димитров вчера при дебюта си на Финалите на АТР в Лондон. Освен на стотиците българи по трибуните на “О2 Арена”, 26-годишният хасковлия донесе радост и на един от синовете Дейвид Бекъм - Ромео. Хлапето на английската футболна легенда играе тенис и е сред най-големите фенове на родната звезда в аристократичния спорт.

 

15-годишният тийнейджър гледа турнира в 20-хилядната лондонска зала заедно с баща си и с 18-годишния си брат Бруклин, а веднага след триумфа на българина над 4-ия в света Доминик Тийм с 6:3, 5:7, 7:5 пусна снимка заедно с него в “Инстаграм”. Фотографията е от съблекалнята на Григор, а Ромео изглежда въодушевен, показателно за което е доволната му физиономия.

 

"Страхотна среща с Григор Димитров", написа второто от четирите деца на един от най-богатите спортисти в света.

 

Ромео отдавна е почитател на българския тенисист. Преди старта на тазгодишния “Уимбълдън” двамата дори проведоха съвместна тренировка, след която Григор се изказа ласкаво за уменията на момчето с ракетата.

 

“Ромео е много талантливо хлапе. Мисля, че той не тренира от дълго време, но със сигурност показа голям потенциал. Исках да направя нещо хубаво за него. Той е идвал на доста мои мачове. Беше ми приятно да прекарам време също така и с Виктория и да опозная семейството отблизо”, коментира тогава Григор.

 

Ромео пък нарече тренировката с Димитров “най-хубавият ден в живота ми!” и му благодари за отделеното време.

 

ТОП за деня


Warning: An Error Occurred while reading in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164