ББЦ вече си има футболен отбор в Сандански

вторник, 6 май 2014 г. | Прочетена: 3355258
Автор:
Николай Бареков
Николай Бареков
Принт Свали PDF
- Аа +

Тимът вече взе участие в турнир за аматьори 


"България без цензура" вече си има свой футболен отбор - 14 симпатизанти на партията в Сандански, начело с част от местното ръководство на формацията, облече футболните екипи и се бори мъжки в турнира на "Ариана", провел се от 3 до 6 май на стадиона на "Вихрен". Toва съобщиха от пресцентъра на партията.
Водени от председателя на структурата на ББЦ в града - Георги Батев, и от областния координатор Сотир Гълъбов, футболистите на партията стигнаха до елиминациите и се дадоха единствено на миналогодишния победител от турнира, тима на "Авангард".

 

Средната възраст на футболистите от тима на ББЦ е 23 - 27 години, момчетата се събират за първи път на зеления килим, разказа местният водач на партията Георги Батев. Заместникът му в организацията Тодор Демерджиев пък подкрепяше тима от трибуните и подгряваше своите заедно с десетки други фенове на ББЦ в Сандански.
Новосформираният футболен тим, първият в партията, подари и топките за турнира.

 

Футболистите на ББЦ няма да спрат дотук и замислят за в бъдеще да организират благотворителен турнир по футбол за подпомагане на дома за деца с увреждания в Сандански, допълни Георги Батев.