Аутуори взе важно решение за Лудогорец

вторник, 12 юни 2018 г. | Прочетена: {NUM_VIEWS}
Автор:
Пауло Аутори и Кирил Домусчиев
Пауло Аутори и Кирил Домусчиев
Принт Свали PDF
- Аа +

Бразилската легенда не иска звезди в отбора


Всички играчи на Лудогорец влизат с абсолютно равен шанс при новия треньор Пауло Аутуори. Бразилската легенда възнамерява да не дели отбора на звезди и аутсайдери и всички ще стартират при равен шанс. Това е отлична новина за футболисти като Жоао Пауло, който не попадаше в плановете на предишния треньор Димитър Димитров и бе пратен под наем в Ботев (Пд). Сега той ще има своя шанс по време на лятната подготовка да покаже, че има качества да бъде титуляр в първия тим на „орлите“.

 

Нито един от спряганите за гонене няма да бъде пратен в друг тим или освободен преди Аутуори да се убеди в неговите качества. Това решение на 61-годишния бразилец е доста любопитно, тъй като предишните наставници разчитаха на 12-13 човека за титулярния състав и трябваше да се случи чудо, за да бъде забит на пейката някой от именитите играчи.

 

Засега от Лудогорец си тръгват двама играчи, като и за двамата Аутуори е дал своето съгласие – Игор Пластун отива в Гент, докато Светослав Ковачев ще бъде пратен под наем в Дунав, където ще натрупа игрови минути в Първа лига.

 

"Меридиан Мач"