Асистентът на Стоянович: Не използвахме своите ситуации (ВИДЕО)

неделя, 25 ноември 2018 г. | Прочетена: 177857
Автор:
Славиша Стоянович и Асен Букарев
Славиша Стоянович и Асен Букарев
Принт Свали PDF
- Аа +

Футболът се играе на голове, заяви Небойша Милошевич 


Небойша Милошевич, който изпълнява длъжността на асистент на Славиша Стоянович в Левски направи коментар за сензационната загуба от Ботев Враца с 1:3. 

 

ВИЖТЕ ИНТЕРВЮТО ОТ ДИЕМА СПОРТ ТУК!

 

“Футболът се играе на голове. Не използвахме своите ситуации. Трябваше да задържим концентрация и да играем нашия си стил. Десет минути преди края имахме доста положения. Трябваше да решим двубоя в този период. Ако беше 2:1, щеше да е различно. Всичко е комплексно. В някои ситуации действахме прибързано. В други нямахме подкрепа за Станислав Костов в наказателното поле. В някои мигове ни липсваше концентрация. Трябваше да останем съсредоточени и да използваме нашия момент. Още веднъж се извинявам на феновете. Левски е клуб с традиции и трябва да се справя в такива моменти. Не е хубаво, когато се постигат такива резултати. Върху това акцентира и Славиша Стоянович.

 

Той иска всички да поемем отговорност в тези моменти. Има още доста мачове и нищо не е загубено. Нашата работа е да вдигнем момчетата. Традициите повеляват Левски да бъда в битката за титлата”, коментира Милошевич.