Ас на Ботев Пд може да изгори за два мача

четвъртък, 21 февруари 2019 г. | Прочетена: 44658
Автор:
Ботев Пловдив - Славия, Антонио Вутов
Ботев Пловдив - Славия, Антонио Вутов
Принт Свали PDF
- Аа +

Антонио Вутов бе изгонен в мача с Лудогорец


Нападателят на Ботев Пловдив Антонио Вутов може да пропусне освен домакинството на Верея и гостуването на Дунав Русе на 10 март. Както е известно, той получи директен червен картон за остра реплика срещу съдията на мача с Лудогорец Станислав Тодоров, след като отново за реплика секунди по-рано му бе вдигнат вече жълт картон.

За това какво точно ще е наказанието, от значение е единствено, какво е написал главният рефер в доклада си. Не случайно след срещата по време на интервюто си Вутов бе повече от смирен спрямо арбитъра, като дори заяви, че той е най-добрият съдия в България.

Ако Вутов е обидил рефера между жълтия и червения картон - напсувал или квалифицирал по друг начин, то той ще получи наказание от 2 срещи Чл.22, (2), (к). Това е и най-вероятното развитие на ситуацията. За това и наставникът на канарчетата Николай Киров-Белия бе толкова бесен след срещата в Разград по отношение на играча.

Наказан за мача с Верея ще е и централният защитник Кристиан Димитров. Срещу Лудогорец той получи петия си жълт картон от началото на сезона. Аут заради контузия пък продължава да е Лазар Марин.

"Тема спорт"
 
®Livesport.bg /