Ангел Станков разкритикува пред LIVESPORT.BG нападението на Левски (ВИДЕО)

вторник, 28 ноември 2017 г. | Прочетена: 604167
Автор:
Ангел Станков
Ангел Станков
Принт Свали PDF
- Аа +

Бившият треньор на "сините" бе гост в предаването "На ринга"


Бившият треньор на Левски Ангел Станков разкритикува играта на "сините" в нападаение в традиционното предаване на LIVESPORT.BG "На ринга".

Пред водещия Филип Петрунов Станков говори за представянето на 26-кратния шампион на България по време на мача с Верея, който бе спечелен с 1:0 след съмнително попадение на Давид Яблонски.

Какво каза още Ангел Станков може да видите в прикаченото видео и по телевизия TV1.

"Всички говорят, че голът на Левски е съмнителен, но няма камера отпред, която да го потвърди. Всички гледани точки са отпред или отстрани. Никой не може да потвърди със сигурност дали топката удря Давид Яблонски в ръката или в гърдите. Проблемът на Левски е в атаката. Роси затвори защитата, имаме добри полузащитници, но нямаме нападатели.

Неслучайно се говори, че на полусезона ще се търсят хора в атакуващ план. През първите 20-тина минути създадохме добри атаки по крилата и в центъра, но след това влезнахме в обичайното русо. 

Нападателите са зависими от другите играчи в състава, тъй като на тях трябва да им се създават положения. Левски няма нападател, който да е мощен, да се бори. Голаджията трябва да е пред вратата и да търси попадението. 

Това е потенциалът на Левски в момента. Делио Роси успя да затвори защитата, халфовата линия също добре функционира, макар че не са толкова ефективни. Левски трябва да бъдат по-остри в атака и ще се оправят нещата. 

За мен Даниел Боримиров е един добър организатор, интелигентен човек. Това е решение на ръководството.