Александър Попов: Ножът опира до гърлото

събота, 10 март 2018 г. | Прочетена: 444091
Автор:
Александър Попов
Александър Попов
Принт Свали PDF
- Аа +

Психологическата ни подготовка явно не беше на ниво, щом се оставяме да бъдем догонващи почти непрекъснато


"Ясно е вече, че ножът опира до гърлото и няма накъде". Това бяха част от думите на треньора на волейболния ЦСКА Александър Попов след загубата с 1:3 от Хебър (Пазарджик) в 1/4-финалните плейофи на Суперлигата.

 

"Лошо е, че се случва на нас. Лошо е, че се случва в нашата зала. Психологическата ни подготовка явно не беше на ниво, щом се оставяме да бъдем догонващи почти непрекъснато. Хубавото в цялата работа е, че е плейофна серия. Имаме мач след 3 дни. В никакъв случай не трябва да подхождаме по този малко аристократичен начин", каза Попов.

 

"Хебър игра много добре. Имаха хубав сервис, издържаха на нашия сервис. Посрещаха добре. Предстои ни много тежък мач в Пазарджик. Те трябва да ни победят, ние трябва да останем", заяви още треньорът на "червените".

 

"Рядко виждам в нашата зала да играем по този начин. Случвало се е в отделни геймове, в отделни периоди от мач, но толкова дълго, час и половина, два, да не можем да излезем напред чисто емоционално, чисто доминиращо, по-рядко ми се случва в тази зала", завърши Александър Попов.

 

BGvolleyball.com

 

ТОП за деня