Ако си слаб, директивата не помага /ВИДЕО/

четвъртък, 14 март 2019 г. | 19:00 Прочетена: 10957
Автор:
Славия - Левски, Дарко Тасевски и Мартин Райнов
Славия - Левски, Дарко Тасевски и Мартин Райнов
Принт Свали PDF
- Аа +

Нямам против политиците да ходят на мачове, ако обичат футбола,каза Илия Христов в предаването "На ринга"


Много голям спектър от футболни теми, полемики и вечни спорове бяха засегнати в предаването "На ринга" между водещия Филип Петрунов, Крум Савов и гостът на Livesport.bg Илия Христов - председател на сдружението "Сини сърца".

 

"Каквато и директива да има, като не можеш да играеш, нищо не става. Иначе за политиците  - ако обичат футбола и отбора си, защо да не ходят на мачове? Имам приятели и от ЦСКА и от Лудогорец - съвсем цивилизовани хора", каза Илия Христов.

 

"Това обаче с катафалките и погребенията - такива неща дават лоши послания. Хората искат да си водят децата на стадиона и при това положение как да го правят. 

 

Христо Стоичков е един от най-големите играчи нв историята на нашия футбол. Но беше казал за Аспарухов - не искам да ме сравняват с умрели хора. Освен голям играч, трябва да имаш и големи човешки качества. 

 

Когато ходиш на мач на Левски, трябва да пазиш името на отбора чисто. С ругатни,псувни и обиди нещата няма да станат по-добри. Както и с нацистките символи, заради които Левски плаща страшни глоби"каза Илия Христов. 

 

За наркотиците - има ги във всички футболни агитки. А хулиганските изцепки като че ли станаха напоследък балкански синдром.

 

ТОП за деня