9 късметлийски числа донесоха печалба от 20 006 лева в „Еврошанс“

вторник, 10 октомври 2017 г. | Прочетена: 747998
Автор:
Иван Иванов
Иван Иванов
Принт Свали PDF
- Аа +

Иван Иванов печели за първи път такава голяма сума и казва, че усещането е страхотно


Иван Иванов е името на късметлията, който ще харчи 20 006 лева от играта „Еврошанс“. Съдбата го отвежда по работа в софийското село Лозен, където се отбива в пункт на „Евробет“. Решава да играе с 9 числа, залагайки на любимата си комбинация, а именни: 2, 7, 9, 18, 40, 43, 55, 70 и 80. И щастието го спохожда – успява да познае всичките 9 и взима разкошната сума от 20 006 лева! Той печели за първи път такава голяма сума и казва, че усещането е страхотно.

„Направо онемях, когато числата започнаха да се появяват едно по едно. Първоначално не повярвах и дадох талона за проверка в пункта. Не мога да опиша как се почувствах, когато букмейкърът потвърди печалбата“, споделя 66-годишният печеливш.

В миналото бай Иван е бил треньор по джудо, но през последните години се занимава със строителство. Родом е от град Ловеч, но работата му е свързана с пътуване в различни краища на България.

С „Еврошанс“ късметът може да проработи всеки ден! Максималната печалба е 1 МИЛИОН ЛЕВА, а тегленията са на всеки 5 минути.
 
®Livesport.bg /

ТОП за деня


Warning: An Error Occurred while reading in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164