Защо съдиите свирят срещу Дунав?

понеделник, 12 декември 2016 г. | Прочетена: 1462149
Автор:
Мирослав Будинов, Дунав Русе
Мирослав Будинов, Дунав Русе
Принт Свали PDF
- Аа +

С какво русенци са заслужили за пореден мач да бъде брутално заклани


Вчера симпатичният новак Дунав отново бе ''заклан'' от съдиите. Това стана по време на гостуването си на Черно море, където Станислав Ставров се изгаври с ''драконите'' и не им свири две чисти дузпи.

От космоса можеше да се види, че в тези ситуации имаше наказателни удари, но тук е друг въпросът. Докога този рефер ще свири мачове на Черно море? 

Каква е ползата един отбор, който се бори със зъби и нокти, да бъде постоянно ощетяван от съдиите и това да демотивира ръководните органи на този тим да се занимават повече с футбол.

Дунав влезе в елитния ешалон след 25 години изгнание, а отборът, който има и най-малкия бюджет в елита, успя да направи истински фурор от началото на сезона.

Припомняме, че само преди няколко кръга срещу отбора имаше клане и по време на мача с Верея.

Тогава обаче хората от Дунав решиха да отменят жалбата си, тъй като разчитаха на човещината на съдийската комисия, но след като дадоха наряд на Ставров нещата просто загрубяха.

С какво е виновен Дунав, че няма лоби в БФС и защо отборът се превръща в жертва вече почти всеки кръг.

Така не се прави футбол. После ревем, че нещата не вървят, а същевременно действията на някои от реферите ощетяват сериозно тимове като русенския.

Ясно е, че някой май бута Черно море, Верея и някои други отбори, но е лошо това да става под формата на жестоко ощетяване.