Вили Вуцов с остра атака по адрес на Спас Русев

четвъртък, 20 април 2017 г. | Прочетена: 1104145
Автор:
Спас Русев
Спас Русев
Принт Свали PDF
- Аа +

""Новият собственик се появи през август и разказа едни легенди и големи приказки за Челси, за шампионска титла... След два-три месеца същият собственик каза, че Левски е пред разпадане"


Един от бившите треньори на Левски - Вили Вуцов, отправи сериозни, но напълно обосновани критики по адрес на собственика Спас Русев.

"В Левски обявяваха, че ще станат шампиони, а се видя, че целите са нереалистични. На този етап в клуба се наблюдава разединение.

Много хора приемат някои неща, които се случват, но мисля, че по-голямата маса левскари не го правят. Смятам, че е крайно време клубът да излезе и да обясни истинската ситуация, защото хората чуват едни неща, а после се оказва съвсем друго", коментира Вуцов.

"Новият собственик се появи през август и разказа едни легенди и големи приказки за Челси, за шампионска титла... След два-три месеца същият собственик каза, че Левски е пред разпадане. Появи се човек, който е повече от легенда - Мъри Стоилов, който каза, че иска някакви пари, а от ръководството излязоха и говориха за съд. Това са работи, които не трябва да се случват", добави още Вили.