Стефан Генов: На ЦСКА и Гриша Ганчев не се отказва (ВИДЕО)

понеделник, 9 януари 2017 г. | Прочетена: 1384336
Автор:
Стефан Генов
Стефан Генов
Принт Свали PDF
- Аа +

"След една ползотворна подготовка ЦСКА ще започне да прилича на това, което всички привърженици искат да виждат", заяви новият помощник треньор на "червените"


Новият помощник треньор на ЦСКА Стефан Генов заяви, че когато Гриша Ганчев те покани, не може да откажеш.

 

„Малко изненадващо получих покана от ЦСКА, от господин Ганчев и знаете, че на ЦСКА и на господин Ганчев не се отказва. Тук съм за втори път. Първият опит беше несполучлив. Сега се надявам всичко да е нормално”, коментира Стефан Генов за официалния сайт на клуба cska.bg.

 

„Да си в ЦСКА е много задължаващо. Искам да работя в клуб с високи цели и с адекватни условия за изпълнението на тези цели. Надявам се, че ще имаме хубави дни”, добави Стефан Генов.

 

„Всяко начало е трудно. Всички знаем, че ЦСКА се включи много екстремно в първенството и беше нормално да има колебания. В последните мачове вече се вижда една стабилност. Вижда се, че ЦСКА върви по правилен път. След една ползотворна подготовка ЦСКА ще започне да прилича на това, което всички привърженици искат да виждат", заяви още Генов.

 

“Като треньор на Пирин срещнах два различни отбора на ЦСКА. През втория мач вече имаше определен синхрон и по-класни футболисти, но има още какво да се желае и точно върху това трябва да работим”, завърши новият член в треньорския щаб на ЦСКА.

 
®Livesport.bg /