"Скай" съди абонат, защото стриймвал Джошуа - Кличко

вторник, 9 януари 2018 г. | Прочетена: 31885
Автор:
Антъни Джошуа - Владимир Кличко
Антъни Джошуа - Владимир Кличко
Принт Свали PDF
- Аа +

Ако нарушителят не плати глобата си, може да лежи до 10 години в затвора.


Скай Спортс поиска 85 000 лири компенсация от свой абонат, който е стриймвал мача между Антъни Джошуа и Владимир Кличко във Фейсбук.

 

34-годишният Крейг Фостър гледал мача с приятели, когато един от тях взел таблета му и излъчил срещата на живо. Около 4000 души пък я изгледали в профила на Фостър, което не останало незабелязано от канала, който държал правата за излъчване.

 

“Искат името и адреса на моя приятел, но аз няма да им ги предоставя. Поемам вината върху себе си. Знам, че стриймът е нереден, но бях погълнат от случващото се на ринга и не съм забелязал какво прави моят приятел”, споделя Фостър.

 

От Скай Спортс са намалили санкцията на 5000 лири, но ако нарушителят не плати глобата си, може да лежи до 10 години в затвора.

 

ТОП за деня


Warning: XMLReader::read(): /var/vhosts/cms/cms/sites/livesport/application/templates/livesport/pages/news_article_details_ljubopitno.xml:270: parser error : Opening and ending tag mismatch: container line 115 and layout in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164

Warning: XMLReader::read(): </layout> in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164

Warning: XMLReader::read(): ^ in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164