Щанги, сила и много килограми събраха 4000 лева за Георги Огнянов

събота, 15 февруари 2014 г. | Прочетена: 2549562
Автор:
Станислав Недков, Стоян Тодорчев
Станислав Недков, Стоян Тодорчев
Принт Свали PDF
- Аа +

UFC звездата Станислав Недков и най-силният българин Стоян Тодорчев бяха звездите на благотворително шоу в помощ на Георги Огнянов.


Вдигане от лег, стронгмен дисциплини, масрестлинг турнир и джудо демонстрации взривяваха публиката на благотворителния турнир за Георги Огнянов.


Основната част от благотворителното шоу бе отделена на турнира по вдигане от лег (лежанка), където битката бе максимално оспорвана и в трите категории.


Първи в категория до 85 кг. се класира Георги Димитров с резултат от 185 кг. В следващата категория до 100 кг. приза взе Борислав Адов, с резултат от 212,5 кг. При най-тежките в категория 100+, с актив от 240 кг. на щангата блесна Владимир Владимиров.


Стоян Тодорчев от БФСС Стронгмен разхвърля с лекота 140 килограмовия логлифт над глава, а след това показа завидни умения по масреслинг, като се пребори с тежката категория в трибоя.

Стоян Тодорчев, логлифт
Стоян Тодорчев, логлифт БФСС


Емоции не липсваха и за публиката, която опита от дисциплините на Българска федерация по силови спортове.


Организаторите - Димо Бенев и Николай Гатев, направиха атрактивен търг - предмети с автограф на шампионите Стоян Тодорчев и UFC звездата Станислав Недков – Стъки, което помогна да се съберат почти 4000 лв. за лечението на Георги Огнянов.

Троян Троянов - БФСС 

 

ТОП за деня