Шарапова: Мъжете се страхуват от мен

понеделник, 17 април 2017 г. | Прочетена: 1111114
Автор:
Мария Шарапова
Мария Шарапова
Принт Свали PDF
- Аа +

"Трябва ми някой, който има собствено мнение и се чувства комфортно в кожата си“


Мария Шарапова разкри, че е използвала паузата си от професионалния тенис, за да се отдаде на по-чести срещи с мъже. Рускинята има до 26 април да изтърпи 15-месечното си наказание за употреба на мелдоний и говори за по-пикантната част от личния си живот преди хедонистичния музикален фестивал „Коачела“.

„Наслаждавах се на срещи с различни хора от различни култури с различни професии. От тази гледна точка съм навсякъде по света. Но имам проблем – мъжете се плашат от мен. Трябва ми някой, който има собствено мнение и се чувства комфортно в кожата си“, заяви Шарапова, цитирана от “TennisWorldUSA””.

Рускинята ще се завърне на корта на 26 април за първи кръг на турнира в Щутгарт, като има още „уайлд кард“ и за събитията в Мадрид и Рим.

 

ТОП за деня


Warning: XMLReader::read(): /var/vhosts/cms/cms/sites/livesport/application/templates/livesport/pages/news_article_details_ljubopitno.xml:270: parser error : Opening and ending tag mismatch: container line 115 and layout in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164

Warning: XMLReader::read(): </layout> in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164

Warning: XMLReader::read(): ^ in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164