Сашо Попов: Оставете играта и резултата, този мач беше от друга емоция

сряда, 11 януари 2017 г. | Прочетена: {NUM_VIEWS}
Автор:
Принт Свали PDF
- Аа +

Любовта към ЦСКА ни обединява, каза наставникът


ЦСКА победи швейцарския Амрисвил в първи 1/16-финал за Купата на ЦЕВ. Треньорът на тима Александър Попов бе мнного щастлив от победата и подкрепата, която получи от феновете. Ето какво каза наставникът пред БНТ. 

 

“Нека оставим резултата и играта настрани. В залата се събра червеното общество, което беше важно за нас. Не само организираните фенове, а и децата, хората във всички сектори. Този мач е емоционален. Минахме през голяма трудност. Според мен честно и достойно. Това се оценява. От тук нататък благодарение на нашия спонсор ще се опитаме да се върнем в Европа по подходящ начин – с победи. Тогава залата ще бъде още по-пълна. Това, което се случи днес, е голяма награда и благодаря на всички, които бяха тук.

 

Най-важното нещо е, че огромна част от обществото ни обединява любовта към ЦСКА. Това трябва да се спомене и отново да повторим, че тази част за нас е по-добрата част.

 

В Швейцария ни трябва победа или златен гейм. Реваншът ще бъде тежък. Ако успеем да ги победим, ще ни мотивира много. След две-три седмици ще изживеем отноно същата емоция”, сподели наставникът.

 

Notice: Undefined variable: ogImage in /var/vhosts/cms/cms/system/application/modules/news/controllers/ArticleController.php on line 736

ТОП за деня