Сагата с Дора Милева продължава

четвъртък, 20 април 2017 г. | Прочетена: 1103258
Автор:
Дора Милева
Дора Милева
Принт Свали PDF
- Аа +

"Засега не съм решила къде ще бъде второто наддаване, ако аз го провеждам"


Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева може да запази поста си, въпреки жалбата срещу нейните действия в деня на първия търг за емблемата (30 март). На сайта на Министерството на правосъдието се появи кратко съобщение, което гласи:

"Приема отчета от синдика. В 7-дневен срок от съобщението синдикът да посочи кога и къде смята да проведе нов търг по чл. 717 на Търговския закон", а по този повод Милева заяви:

"Засега не съм получила писмено уведомление от съда, че оставам. Не бих искала да коментирам две изречения, публикувани в сайта на Министерството на правосъдието. Нека първо се запозная с цялото разпореждане на съда и тогава да говоря. На този етап не е ясно кога ще бъде следващият търг. Първо нека получа писмото. После имам 7-дневен срок да насроча наддаване. А след като го обявя, трябва да минат поне 14 дни до самото му провеждане. Сами разбирате, че търгът в най-добрия случай ще се проведе около средата на месец май", каза Милева пред "Тема Спорт".

"Засега не съм решила къде ще бъде второто наддаване, ако аз го провеждам. Не съм тръгнала да сменям адреса на своя офис, поне на този етап няма да го правя. Но нека видя първо какво са написали от съда и тогава ще навлизам в подробности", добави Милева.