Ръководството на Вихрен с призив към най-верните си фенове (СНИМКИ)

сряда, 20 септември 2017 г. | Прочетена: 340787
Автор:
Вихрен Сандански
Вихрен Сандански
Принт Свали PDF
- Аа +

Запътилият се към Втора професионална лига тим на Вихрен показа, че може да играе като равен с равен срещу професионалния отбор от Първа лига на Септември


Тимът на Вихрен Сандански отпадна от надпреварата от Турнира за Купата на България, но шефовете на отбора са доволни от играта срещу Септември. В последните 45 дни санданчани играха в цикъл сряда събота, което е нещо ново за футболистите. Въпреки това, играчите на Вихрен не се оплакваха от умора и достойно защитаваха фланелката на Вихрен.

Срещу тимът на Септември, който е един от добрите отбори в Първа лига футболистите на Петър Златинов играха на ниво, но все пак опитът на гостите си каза думата. Сега Вихрен ще се концентрира изцяло към първенството на Югозападна "В" група. В събота предстои много важно гостуване на Балкан Ботевград. Въпреки загубата ръководсвото излезна с обръщение към феновете си:

"Вихрен е голям, много голям, и момчетата го показаха днес! Срещу отбор от Първа лига показаха, че са почти равни ... Жалко за хората от Сандански, най-слънчевият български град, които не оцениха отбора... Ръководството обаче Ви казва: ПРОДЪЛЖАВАМЕ ние сме Вихрен и ще успеем ЗАПОМНЕТЕ ГО ... Специално за феновете, които искат да последват отбора в събота в Ботевград, от 17.00ч., и да подкрепят момчетата организираме екскурзия при цена от 15 лева, след събиране на поне 20 човека - тръгване 13.00 от Община Сандански".
Вихрен Сандански
Вихрен Сандански
На срещата с Балкан футболистите ще направят официален дебют с новите екипи.
Вихрен Сандански
Вихрен Сандански