ПЪРВО В LIVESPORT.BG: Ето коя е следващата трансферна цел на Левски

сряда, 13 септември 2017 г. | Прочетена: 699662
Автор:
Делио Роси
Делио Роси
Принт Свали PDF
- Аа +

"Сините" искат да привлекат в редиците си Дани Кики


Отборът на Левски направи мащабна селекция това лято, след като привлече вече 14 нови футболисти. Това обаче не е краят.

Ръководството на "сините" иска да вземе в редиците си Дани Кики от Локомотив Пловдив, научи LIVESPORT.BG.
Локомотив Пловдив - Дани Кики и Веселин Марчев
Локомотив Пловдив - Дани Кики и Веселин Марчев

За да се осъществи преминаването на Кики на "Герена", играчът трябва да разтрогне договора си със "смърфовете", тъй като трансферният прозорец в България вече затвори.

Именно заради интереса на Левски голямата звезда на пловдивчани е изявил желание да преустанови тренировки с тима, поради което ще води индивидуален тренировъчен процес и повече няма да попада в групата на Войн Войнов.

Очаква се той да се разбере с ръководството на Локомотив Пловдив и да разтрогне договора си с клуба, тъй като не е тайна, че "смърфовете" имат задължения към своите играчи.

След като това стане факт, Дани Кики ще бъде официално обявен за нов футболист на Левски.
Локомотив Пловдив - Левски, Ивайло Найденов, Дани Кики
Локомотив Пловдив - Левски, Ивайло Найденов, Дани Кики

Там той ще бъде използван като втори нападател и крило, тъй като "сините" имат нужда от флангови футболисти, след като Франсис Нар и Бабатунде Адениджи повече няма да бъдат използвани от Делио Роси.

Както е известно, на "Герена" през лятото акостираха Габриел Обертан, Жорди Гомес, Милош Цветкович, Александър Любенов, Васил Панайотов, Антонио Вутов, Иван Горанов, Георги Ангелов, Сержиу Буш, Жуниор Мапуку, Холмар Ейолфсон, Антони Белмонт и Нелуц Рошу, а вчера договор със "сините" подписа и Жерсон Кабрал.