Публиката на ЦСКА отново показа любовта си към отбора (ВИДЕО+СНИМКИ)

сряда, 11 януари 2017 г. | Прочетена: 1371118
Автор:
Феновете на ЦСКА
Феновете на ЦСКА
Принт Свали PDF
- Аа +

Феновете подкрепиха мощно волейболистите на Александър Попов


Публиката на ЦСКА показа защо е една от най-добрите в България.

 

Волейболният клуб на ЦСКА победи с 3:1 гейма швейцарския шампион Амрисвил в зала "Арена Армеец" в първия си мач от европейскити клубни турнири.

 

Феновете на ЦСКА
Феновете на ЦСКА Филип Петрунов

Сблъсъкът с швейцарците ще се запомни и с невероятната подкрепа, която получиха Сашо Попов и възпитаниците му от Сектор "Г". Те не спряха да пеят песните си от началото до края на двубоя. След финала, дори отпразнуваха успеха с любимците си. Привържениците, които бяха около 5000 засвидтелстваха любовта си към ЦСКА за пореден път, независимо за кой от спортовете на "армейците" става въпрос.

Феновете на ЦСКА
Феновете на ЦСКА Филип Петрунов

Неслучайно, Попов заяви, че този двубой е бил друга емоция за него и състезателите му. Можем спокойно да обобщим, че в най-голямото ни спортно съоръжение стана истински празник, който бе наблюдаван и от доста деца, които не криеха усмивките си.

 

Знаково бе и присъствието на президента на волейболния Левски Владимир Николов, който подкрепи големия си съперник. На трибуните бяха още легендата Любомир Ганев и бившият национален селекционер Радостин Стойчев, както и бившият президент на ПФЛ Валентин Михов.

 

ТОП за деня