Прохазка: Надявам се, че с новите ще повишим класата си

вторник, 10 януари 2017 г. | Прочетена: 1371596
Автор:
Роман Прохазка
Роман Прохазка
Принт Свали PDF
- Аа +

"Много съм щастлив, че заминаваме за Кипър", сподели халфът на Левски


Един от лидерите на Левски Роман Прохазка заяви, че се надява с новите попълнение тимът да вдигне класата си. Словакът добави, че е много щастлив от заминаването на "сините" за тренировъчен лагер в Кипър.

 


“Няма нищо различно в момента. Винаги се започва по един и същ начин. Тренираме и се опитваме да бъдем максимално добре подготвени за началото на пролетния дял. Много съм щастлив, че заминаваме за Кипър. Честно, нямах търпение. Там ще имаме възможност да тренираме пълноценно и да се подготвим наистина добре”, призна Прохазка, който е категоричен, че “сините” ще се борят докрай с Лудогорец за титлата на България.

 

“Надявам се, че с новите попълнения ще повишим класата си. Яблонски ми се обади, преди да дойде тук. Разбира се, че съм му казал хубави неща за Левски. Иначе нямаше да е тук. Нямам чисто футболни впечатления за него. Сукуна вече е част от Левски и се надявам бързо да се адаптира в обстановката. Не ме плаши подготвителният лагер. Ще тренираме на макс, защото това е много важна част от сезона. Изобщо не се говори за това, което се случва в клуба”, допълни още словакът и обяви, че в момента всичко от финансова гледна точка на “Герена” е изрядно.

 
®Livesport.bg /