ПОТВЪРДЕНО ЗА LIVESPORT.BG: Левски обмисля оферти за още двама от Локо Пловдив

петък, 19 май 2017 г. | Прочетена: 1018349
Автор:
Локомотив Пловдив
Локомотив Пловдив
Принт Свали PDF
- Аа +

"Сините" може да прибегнат до привличането на Дино Мартинович и Димо Бакалов


Ръководството на Левски планира мащабна лятна селекция. "Сините" са много близо до подпис със защитника на Локомотив Пловдив Иван Горанов и халфа на Септември Иван Тилев, за когото нашата медия първа Ви съобщи.

 

Очаква се трансферите на двамата официално да бъдат обявени в следващите дни.

 

LIVESPORT.BGнаучи, че в плановете на "сините" попадат още играчи на "черно-белите". Ръководството на 26-кратните шампиони проявява интерес към атакуващите футболисти Дино Мартинович и Димо Бакалов. Опит за привличането им обаче ще бъде правен само при условие, че клубът не успее да привлече набелязаните състезатели в офанзивен план от чужбина.

Локомотив Пловдив, Дино Мартинович
Локомотив Пловдив, Дино Мартинович

 

Мартинович дойде на Лаута през зимата от Горица. Словенецът има 12 мача с екипа на "смърфовете" през пролетта, като е вкарал 3 гола. В последно време обаче все по-често остава резерва.

 

Димо Бакалов е изиграл 30 мача през кампанията, в които се е разписал 5 пъти.

 

На "Герена" възнамеряват да се разделят с Франсис Нар и Амаду Сукуна. Ръководството на "сините" има желание да подпише с двама централни нападатели - Серджиу Буш, който е цел номер 1 пред клуба и Жуниор Мапуку. Освен това са набелязани крило и атакуващ полузащитник.

 
®Livesport.bg /