За нас

Livesport - горещите новини от последния момент, най-популярните спортни дисциплини, българските първенства в реално време, актуалните спортни личности, 24 часа, 7 дни в седмицата на 1 място.
Livesport ви дава възможност да гледате всички спортни събития в реално време.


Щом сте тук си приличаме по стремежа да достигаме първи до информацията в реално време. В нашия екип са най-популярните имена в спортната журналистика. Вие познавате стила ни на работа. Сега към него сме добавили солидна доза нови технологии, които ви позволяват да съпреживявате спорта в момента на случването му. А след това ви осигуряваме възможност да гледате любимите си спортни моменти, когато и колкото пъти пожелаете. Посетителите на livesport първи и в реално време ввиждат какво се случва на терена. Но са информирани и за малките спорове и големите сблъсъци извън него.
Отнема ли ни някой правото да бъдем исктински спортни фенове? Отговорът на този въпрос ще открието при нас. Тук е истината за онези задкулисни договорки в спорта, за които само се шушука. Както и интервюта с най-популярните български и световни спортни величия. В Livesport може да видите другата страна от живота на най-добрите спортисти.


Вижте спортните събития така, както досега не сте имали възможност да гледате.