Новата база на националите посреща интересен мач

сряда, 11 януари 2017 г. | Прочетена: 1378372
Автор:
Откриване на новата база на националите
Откриване на новата база на националите
Принт Свали PDF
- Аа +

През пролетта пък там ще се играят и мачове на юношеските национални отбори


Първата футболна среща, която ще се състои на терените на новата Национална футболна база Бояна, ще бъде между отбора на служителите на БФС и Медия Юнайтед, сборен журналистически състав, обяви заместник-изпълнителният директор на централата Павел Колев.

 

Той добави, че въпросната среща ще бъде насрочена в по-подходящо време като климатични условия, а също така и ще бъде излъчена пряко в ю-туб-канала на БФС. Неговите опасения са, че журналистическата формация има повече практика от служителите на централата и веднага се превръща във фаворит за двубоя.

 

През пролетта пък там ще се играят и мачове на юношеските национални отбори, а е възможно и някой от квалификационните турнири за юноши и младежи да се проведе на терените на Базата в Бояна.

 

Сградата на улица Иван Асен в центъра на София, която до момента се ползваше от ръководството на БФС, ще бъде използвана вече от комисиите, Зоналния и областния съвет на БФС, както и отделите и направленията.

 

Ръководството, както и международния отдел, треньорите на националните отбори, счетоводството, деловодството ще местят в административната сграда на Базата в Бояна.