Лудогорец предлага нов договор на Данчо Минев

сряда, 11 януари 2017 г. | Прочетена: 1372758
Автор:
Лудогорец - Литекс, Йордан Минев
Лудогорец - Литекс, Йордан Минев
Принт Свали PDF
- Аа +

Настоящият контракт на 36-годишния бранител изтича през лятото


Йордан Минев получи оферта за нов договор от Лудогорец, пише "Тема: Спорт".

 

Настоящият контракт на 36-годишния бранител изтича през лятото. Почти сигурно Минев ще го продължи с още 12 месеца, така както направи в последните два случая.

 

Въпреки че и през пролетта разградчани се очаква да налагат на поста бразилеца Сисиньо, бившият национал е решил да приеме офертата на клуба. Тя обаче няма да е при кой знае колко подобрени условия.

 

Йордан Минев е един от футболистите с най-голям стаж в Лудогорец. Той се присъедини към отбора през лятото на 2011 година от Ботев (Пловдив). От тогава в състава на "орлите" в момента са само Марселиньо и Кишада. С много малки изключения Минев е несменяем титуляр в отбраната, като в известен период бе използван и като ляв бек.

 

Бъдещето на друг от футболистите на Лудогорец с изтичащ през лятото договор продължава да е неясно. Преговорите с Владислав Стоянов продължават. Едва ли обаче националният страж ще остане и през лятото се очаква да напусне като свободен агент.

 

За да се презастрахова, спортно-техническото ръководство на разградчани договори бразилския страж Ренан дос Сантос.

 

В момента в тима е и канадският национал Милан Борян, което прави конкуренцията доста сериозна. Интерес към Стоянов има от белгийски и турски отбор, но цената, поставена от шефовете - 1,5 милиона евро, засега стопира нещата. Причината е, че след по-малко от 6 месеца Владо ще е свободен агент и ще може да бъде привлечен без пари от всеки тим.

 

Интерес към него има и от ЦСКА.