Локо (Пд) каза дали взима Гаджев

събота, 12 март 2016 г. | Прочетена: 2219515
Автор:
Владимир Гаджев
Владимир Гаджев
Принт Свали PDF
- Аа +

Илиан Илиев не иска бившия капитан на Левски


Локо (Пд) се разминава със звездно попълнение, защото треньорът Илиан Илиев не го желае. Става дума за доскорошния капитан на Левски Влади Гаджев, който вече два месеца си търси отбор.

 

Националът подписа договор с Кубан, но впоследствие руснаците се отказаха от него, заради актуалното финансово положение в клуба. Гаджев отказа да приеме по-ниски финансови параметри и това провали сделката. Локо (Пд) бил съвсем близо до това да се окаже спасителен вариант за 28-годишния футболист.

 

Лично босът Христо Крушарски обещал на Гаджев, че може да го вземе. Не така мислел обаче Илиан Илиев, който бе треньор на Влади в Левски през сезон 2012/13. Специалистът няма приятни спомени от работата си на „Герена", след като бе принуден да си тръгне далеч преди края на сезона. След мача с Монтана, завършил 0:0 у дома, Илиан дори хвърли оставка, която не му бе приета. Много слабо тогава игра именно Гаджев, а Илиан предположил пред хора от щаба си, че националът нарочно му прави сечено.

 

Наставникът на Локо заяви пред „Меридиан Мач" по повод евентуален трансфер: „Няма такова нещо, няма да привличаме Владо Гаджев. Не съм говорил с него и изобщо не е ставало дума за такъв трансфер. С идването на Иван Иванов подсилването на отбора приключва, поне засега".

 

Самият Крушарски пък декларира, че е готов да привлече халфа. „Ако Илиан Илиев иска да привлече Владимир Гаджев, ще се заема със задачата и ще му го осигуря. Разбира се, зависи от желанието на Гаджев", каза собственикът на „черно-белите".