Левски близо до трето ново попълнение!

сряда, 11 януари 2017 г. | Прочетена: 1450777
Автор:
Елин Топузаков
Елин Топузаков
Принт Свали PDF
- Аа +

"Сините" преговарят с Антон Огнянов


Ръководството на Левски преговаря с Антон Огнянов, пишат колегите от Топспорт. Договорът на крилото с Дунав Русе изтича през лятото, което значи, че той може да бъде привлечен срещу символична сума.

 

Спортният директор на "сините" Станислав Ангелов е водил разговори с играч в последните дни на 2016 година и е получил позитивен отговор. Идеята на Пелето с привличането на крилото, е да бъде дадена алтернатива на левия фланг, където вече няма да се разчита на скандалния Хеан Деса, който със сигурност приключи с Левски.

Антон Огнянов
Антон Огнянов

 

Огнянов вече има един престой на "Герена". След силна есен с екипа на Любимец, той бе привлечен от тогавашния директор Христо Йовов. По време на зимната подготовка играчът получи тежка контузия, след която не успя да влезе в добра форма и бе освободен.

 

През настоящия сезон Антон Огнянов е с основна заслуга за отличното представяне на Дунав Русе в Първа лига. В края на годината обаче той се забърка в скандал с треньора Веселин Великов и по всичко изглежда, че повече няма да носи екипа на "драконите".

 

Левски вече привлече двама нови играчи - Амаду Сукуна и Давид Яблонски.

 
®Livesport.bg /