Лечков за лиценза на ЦСКА

неделя, 16 юли 2017 г. | Прочетена: 930755
Автор:
Йордан Лечков
Йордан Лечков
Принт Свали PDF
- Аа +

То беше ясно от миналата година, обяви вицепрезидентът на БФС 


Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков заяви, че още от миналата година е било ясно, че ЦСКА няма да може да участва в европейските клубни турнири.

 

“Какво да кажа за ЦСКА. То беше ясно още отпреди година, че няма да могат да играят в Европа. Не съм в детайлите относно разединението на ЦСКА. Не искам да коментирам”, каза Лечков в предаването “120 минути” по БТВ.

Лечков заяви, че е загубил буквално всичко след влизането си в политиката. Данчо разкри, че са се опитали да го сринат с делата срещу него.

“Аз съм един от малкото, които са загубили буквално всичко от политиката - повече от 20 милиона. В Западна Европа, когато ти повдигнат дело, е сигурно на 99%, че ще влезеш в затвора. Тук обаче първо започват дело и чак след това тръгват да събират доказателства. Зависимостите в тези системи са много страшни. Един казус се решава по различни начини за различни хора”.

 

Той говори и за някои от споровете си в последните години - с Любо Пенев и с някои от играчите от поколението на Димитър Бербатов.

 

“Забравил съм конфликта с Любо Пенев. В последните години сме си говорили и сме се виждали. Всеки си продължава по пътя. Що се отнася до поколението на Бербатов и Стилиян стоя зад всяка една дума. Не смятам, че постигнаха успехите, които можеха”, обясни още Лечков.