Камбуров в групата на Локо Пловдив

петък, 21 април 2017 г. | Прочетена: 1098170
Автор:
Локомотив Пловдив - ЦСКА, Мартин Камбуров
Локомотив Пловдив - ЦСКА, Мартин Камбуров
Принт Свали PDF
- Аа +

Чужденци нарочене за гонене 


Чужденците Луке и Йевтоски не попаднаха в групата на Локо Пд за гостуването на Черно море. По всяка вероятност тези футболисти са нарочени за гонене след края на сезона. Припомняме ви, че преди два дни Крушарски заяви, че Локо ще разчита само на българи през новия шампионат. Локо вече се раздели с Робърт Петров. Както се очакваше в групата не е и Ел Харуби, но за сметка на това в нея попада Мартин Камбуров, който не тренира последните 3 дни. От групата отпадна и Умарбаев, който е наказан за червения си картон срещу ЦСКА.

 

Представителният тим на Локомотив проведе тази сутрин последната си тренировка в Пловдив преди гостуването на Черно море. Двубоят е в неделя (23.04) от 17:45 на градския стадион в Каварна, където „моряците“ домакинстват този сезон.

 

„Черно-белите“ ще отпътуват утре сутринта за Албена, където ще се състои последната тренировка преди срещата. Това ще е и първото занимание, което ще бъде ръководено от новия старши треньор Войн Войнов.

 

Наставникът на Локомотив определи и групата за двубоя с Черно море. В нея попаднаха двама юноши на Локомотив от отбора до 19 години. Това са защитника Димитър Минчев и халфа Димитър Законов. В групата, в сравнение с последния мач с ЦСКА-София, влизат още Александър Тунчев и изтърпелия наказание Веселин Марчев. Дани Кики е с вирусно заболяване и също е извън групата.

 

Групата на Локомотив:

Илко Пиргов, Кристиян Кацарев, Пламен Крумов, Павел Виданов, Димитър Везалов, Кирил Котев, Гилерме де Соуза – Шоко, Иван Горанов, Александър Тунчев, Димитър Минчев, Ванчо Траянов, Димитър Законов, Пауло Серджо Телес, Димитър Велковски, Димо Бакалов, Дино Мартинович, Веселин Марчев, Мартин Камбуров

 

Информацията е от Пловдив Дерби