Иван Колев: Това бе най-силният ни мач

петък, 25 ноември 2016 г. | Прочетена: 1508789
Автор:
Иван Колев
Иван Колев
Принт Свали PDF
- Аа +

"С малко смесени чувства съм, тъй като смятам, че можехме много по-рано да приключим спора с Пирин (Благоевград)", заяви наставникът на Локо ГО


Наставникът на Локомотив Горна Оряховица Иван Колев бе изключително доволен от победата с 1:0 над Пирин Блаевград. Специалистът призна, че това е най-силният мач на "железничарите" откакто той е треньор на тима.

 


“Искам да поздравя футболистите за играта, която демонстрираха. Мисля, че това е най-силният мач, откакто аз поех отбора. С малко смесени чувства съм, тъй като смятам, че можехме много по-рано да приключим спора с Пирин (Благоевград). Въпреки всичко най-важни са трите точки. Дълбоко вярвам на всички момчета в отбора. Най-важното обаче е да оправдаят доверието, което им се гласува в официалните двубои. Не мисля, че имаше нарушение на Фиданин и съответно дузпа за Пирин”, сподели след двубоя Колев.

 

“Опитахме се много неща да променим с моя щаб. На първо място да намерим тази схема на игра, която отговаря на качествата на футболистите. Започнахме повече да задържаме топката, да контролираме играта. Радвам се, че нещата малко по малко се получиха за нас. Следим как се развива строителството на стадиона в Горна Оряховица, но не знам какво точно ще се случи. Нашият отбор не му е никак леко. Тези пътувания в този сгъстен цикъл ни изморяват много, тъй като нещата се усложняват допълнително”, допълни още наставникът на Локомотив.

 
®Livesport.bg /