Г-н Петев съблечете си сам националната фланелка, Вие сте позор за България

сряда, 8 юни 2016 г. | Прочетена: 1971267
Автор:
Ивайло Петев
Ивайло Петев
Принт Свали PDF
- Аа +

Каква беше целта в Япония, да надграждаме, или да си вземем магнитчета за спомен (поне така правят туристите)


Срамът за националния отбор по футбол вече е толкова голям, че няма сила на света, която да го измие. Това което се случи на екзотичното турне в Япония, мина всякакви граници.


Ако не се лъжа г-н Петев казахте, че отиваме в Япония за да надграждаме това, което направихме срещу Португалия и Македония. Абе г-н Петев Вие така го надградихте, че се изходихте върху него. Думата която трябва да се използва е доста по-силна, но все пак ще я спестим. Това което направихте Вие и вашата дружинка е позор. И вместо да ни заблуждавате как сме могли да стигнем до равенство срещу Япония на полувремето (полувремето завърши 4 на 0 за Япония), погледнете какво се случва в собствената Ви кочинка.


Имат ли респект към Вас футболистите, след като Ви подаряват парфюми понеже не сте били в крак с модата. Нормално ли е вместо да се чувстват гузни след тези единадесет парцала в мрежата, те да играят комар в хотела. Може и още примери да Ви дадем, но ще ги спестим.


Не е зле г-н Петев да си признаете кой Ви прави състава. Не е зле г-н Петев да се поогледате и за други футболисти, не само тези на близките Ви мениджъри. Подмладяване на състава какво означава, малко по-млади от вас ли?


Г-н Петев принципно Ви симпатизирам, но всяко нещо си има граници. А Вие ги преминахте, и то много.

П.С. Понеже Вие и футболистите приличахте на туристи в Япония, дали си взехте сувенири и магнитчета за спомен от това незабравимо лято.