Г-н Петев, има ли за Вас ЦСКА, или има само интереси?

вторник, 8 март 2016 г. | Прочетена: 2128913
Автор:
Ивайло Петев
Ивайло Петев
Принт Свали PDF
- Аа +

Селекцията за двете контроли с Португалия и Македония е под всякаква критика


Преди няколко дни разхождайки се из Борисовата градина се засякох с един от асистентите на Ивайло Петев. Бях с още един колега. Доста си говорихме за това какви играчи ще бъдат извикани за тези две контроли. Разговорът бе чисто приятелски, че даже и повече.


И така дойде момента, в който се появиха избраниците за тези две контроли. И какво виждаме? Повикани са играчи, които чисто статистически погледнато през последните мачове дори не са помирисвали терен. Има такива, които дори и в групата не са попадали. За да бъда точен, давам пример. Васил Божиков не е в групата на Касъмпаша. Александър Тонев е контузен и според информация на лекарите на Фризононе ще отсъства около три седмици. Симеон Славчев не е в групата на Аполон. Георги Терзиев не е в групата на Лудогорец при гостуването на Пирин. Мишо Александров влиза последната минута за Легия при решен мач.


Господин Петев. За Вас има ли отбор като ЦСКА? Следите ли какво се случва там? Или за вас „В“ група няма. Там само да Ви информирам има доста добри играчи, които със сигурност са в доста по-добра форма от тези, които изброих преди малко. Какво му е на Момчил Цветанов, какво му е на Преслав Йорданов. Ако Ви трябва малко статистика ще Ви дам. Цветанов бе един от най-добрите срещу Чепинец. Да Чепинец, но това е съдбата на ЦСКА, да играе срещу такива отбори. И пак да Ви информирам, в ЦСКА се работи напълно професионално. Тренира се двуразово, използват се медикаменти за възстановяване, има лагери. Всичко на топ ниво. Преслав е голмайстор на „червените“ с 16 гола и е само на 26 години. Да не би да е по-слаб от Димитър Рангелов, който е на 33г. С него ли ще се подмладяваме?


Без да обиждам Тони Тасев от Пирин, ама малко ми е несериозно той да застане до Кристиано Роналдо.


И да продължим. Явно нямате време да гледате „В“ група, затова отивам в „А“. Илия Миланов подписа с Берое и веднага попадна в групата и влезна в игра. Може да сте пропуснали този момент, определено тази среща не е от важните за вас. Да Ви попитам за Антон Карачанаков. Ако не се лъжа той е единствения играч с трансфер тази зима. Игра перфектно за Славия, и логично си заслужи трансфер зад граница. Не го викаме него, защото явно нямаме изгода.


И като за финал. Толкова ли няма българи в България, че да правим от зор някакъв си бразилец българин. Огромни уважения към Марселиньо, но все пак това е национален отбор на България. Помислете добре върху тези неща. На пресконференцията ще Ви попитам пак.