Футболист номер 1: Сигурен съм, че моделът на Гриша Ганчев ще успее!

сряда, 11 януари 2017 г. | Прочетена: 1373190
Автор:
Гриша Ганчев
Гриша Ганчев
Принт Свали PDF
- Аа +

Ивелин Попов е сигурен в успешния модел на бизнесмена


Футболист номер 1 на България за 2016 година Ивелин Попов вярва, че Гриша Ганчев успешно ще наложи модела си на „Българска армия”.
Ивелин Попов
Ивелин Попов

„Гриша Ганчев с каквото се захване, ще го направи със сигурност. Продал е най-много футболисти за последните 20 години. Мисля, че е спечелил много пари от футбола и ги инвестира и реинвестира във футбола. Моделът на Литекс ще проработи и в ЦСКА”, уверен е Попето, който е бивш играч на Литекс под ръководството на Ганчев.

 

Според Ивелин Попов, Лудогорец също ще има полза от силни конкуренти в първенството.

 

„В Лудогорец се инвестират най-много средства, както в базата, така и за футболисти, но за Лудогорец е добре да има силна реална конкуренция. Следя българското първенство. Има мачове, които много ми харесват, други не ми харесват. Лудогорец в Шампионска лига направиха доста хубави мачове. Щом Лудогорец влиза два пъти в Шампионска лига и в Лига Европа, значи на някои места в България се работи правилно. Ако се работи така и на други места, ще бъдат нещата още по-розови. Все пак не забравяйте, че Левски и ЦСКА имат много по-голяма публика”, сподели Попето за „Домът на футбоа.

 

Националът обаче недоумява защо феновете на Левски не ходят на „Герена”.

 

„В Левски ми е непонятно защо няма фенове на стадиона. Вървят на второ място, имаше открит урок на футболистите на Левски. Надявам се този урок на футболистите на Левски да им влезе в главите и да покажат по-голям дух и характер, за да бъде по-интересно първенството. По принцип не побеждава по-добрият, а този, който повече иска победата”.

 

Ивелин Попов отново подчерта, че остава в Спартак (Москва) и се надява да стане шампион на Русия под ръководството на бившия помощник на Антонио Конте в Ювентус – Масимо Карера.

 

„Оставам си в Спартак, другиден почваме подготовка. Договорът ми е до 2019 година и се надявам да стана шампион през май месец”.

 

Към края на своята кариера Ивелин Попов няма нищо против да се върне да играе в България.

 

„Рано ми е, но защо не. Да се надяваме нещата на повече места да бъдат по-добри. Първенството ако е прилично и интересно защо не. Има време. Имам много приятели в различни клубове на различни длъжности”.


Той даде и съвет на младите играчи.

 

„Дискотеките, заведенията няма да избягат. Нека на първо четене да е футбола, всичко останало да е на заден план.”