ЦСКА показа лиценза за Европа (СНИМКА)

понеделник, 19 юни 2017 г. | Прочетена: 1003251
Автор:
ЦСКА, флаг
ЦСКА, флаг
Принт Свали PDF
- Аа +

Той е издаден от БФС на 29 май    


ЦСКА публикува на официалния си сайт своя лиценз за участие в европейските клубни турнири, издаден от БФС на 29 май. Както е известно, "червените" се надяваха, че ще бъдат в Лига Европа, но минути преди да стартира тегленето на жребия днес на мястото на ЦСКА се появи Дунав и именно русенци ще играят в турнира.

Публикуваме написаното в CSKA.BG преди минути с приложения лиценз:

Армейци,

Приложено можете да видите лиценза на ПФК ЦСКА, който е издаден от БФС на 29 май 2017 година.

Лиценз за участие в Европейски клубни турнири на УЕФА

Лицензионната комисия при Българския футболен съюз удостоверява, че с решение от 29.05.2017 на Лицензионната комисия е издаден лиценз на футболен клуб "ПФК ЦСКА-София" за участие в Европейските клубни турнири на УЕФА, тъй като е изпълнил всички минимални критерии, установени в Наредбата за националното клубно лицензиране, издание 2016 г.

Валидност на лиценза: сезон 2017/2018 г.

Лицензиран стадион: Стадион "Българска армия", гр.София, бул."Драган Цанков" 3.

Съгласно решение на администрацията на УЕФА от 29.05.2017 г. "ПФК ЦСКА-София" не се допуска до участие в Европейските клубни турнири.

Съгласно чл.14, ал.7 от Наредбата за национално клубно лицензиране, издание 2016, ПФК ЦСКА-София може да участва с настоящия лиценз в националните първенства и турнири на БФС.

Настоящият лиценз не може да се прехвърля или преотстъпва.

Лицензионната комисия може да отнеме лиценза предсрочно, когато футболният клуб нарушава изискванията или не изпълнява критериите на Наредбата за национално клубно лицензиране, издание 2016.

Председател на Лицензионната комисия
(подпис)
Град София, 29.05.2017