Бай Добри: Почваме от "В" група, но пак сме си европейски отбор!

четвъртък, 2 юли 2015 г. | Прочетена: 2886346
Автор:
Бай Добри и Мишел Платини
Бай Добри и Мишел Платини
Принт Свали PDF
- Аа +

Някои неща в ЦСКА са неотменими. Отборът може и да е във В група за първи път в историята си, но бай Добри е все така на пост, а настроението му по традиция бе изключително приповдигнато.


Именно 70-годишният легендарен домакин на червените лисна кофа с вода пред играчите, преди да се качат на автобуса за Тетевен вчера. Той приветства тима с думите: "Хайде, момчета, стягайте се! Почваме от В група, но пак сме си европейски отбор", цитиран от вестник "Тема спорт".


Бившият капитан на армейците Иван Бандаловски също пожела успех на ЦСКА. "Пожелавам всичко най-добро на ЦСКА и само победи по пътя към А група. Вярвам, че отборът много бързо ще си върне мястото на върха в А група и на международната сцена", написа Бандаловски в социалната мрежа Instagram. В момента той е футболист на сръбския гранд Партизан.


Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев също изказа подкрепата си към треньорския щаб на армейците със статус във Facebook.


"Успех момчета! Мога от личен опит да кажа, че в щаба на ЦСКА попадат изключителни професионалисти с много знания. Предайте тези знания и този шампионски ваш дух на момчетата, които отново ще върнат ЦСКА там, където трябва. Нека на първия мач да напълним стадиона и да покажем любовта към нашия отбор!", написа Сакалиев.